[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: 8 IANUARIE-14 IANUARIE 2024

Silviu Glodeanu -
Despre Silviu Glodeanu s-a scris și cu siguranță se va mai scrie. La superlativ. De ce? 
Pentru că a făcut din columbofilie o îndeletnicire profesionistă, de performanță, oferindu-i în schimb toate resursele de care un om poate dispune: timp, sănătate, bani și mai ales pasiune. 
Totul spre îndeplinirea unor obiective pe cât de îndrăznețe, pe atât de tangibile atunci când trăiești și respiri columbofilie.
Deși nu mai concurează personal în nici unul dintre campionatale României, referințele apar an de an la noi în țară, și nu oricum, ci în vârful clasamentelor naționale. 
Atât la etapă, cât mai ales la categorie. 
Şi, poate cel mai important aspect, porumbeii săi reproduc olimpici. 
Cum de este posibil acest lucru? Simplu, datorită experienței și mai ales a flerului de a transfera în crescătoria din Vulcana Pandele numai exemplare cu potențial reproductiv imens, infuzii care aduc permanent un plus de valoare unei colonii deja consacrate.
Vorbim de achiziții punctuale, din porumbei pe care Silviu îi urmărește constant în campionatul belgian sau olandez, porumbei care la rândul lor au o ascendență pe câteva generații de buni zburători. 
Rețetă ce pare simplu de implementat, dar atât de greu realizabilă în contextul expansiunii asiatice pe piața columbofilă din Vest.
Referinte :
Cu porumbei 100% sau 50% din crescatoria Silviu Glodeanu:
     ♦️  Marculescu Adrian (SM)
3* Nat FCPR General 2017
1* Nat FCPR General 2018
1* Nat FCPR General Palmares 2017-2018
Porumbel Olimpic la Olimpiada Poznan 2019 cat “D”
————————————————————
     ♦️ Ionescu Alexandru (MS)
3* Nat FCPR Viteza Tineret 2015
2* Nat FCPR Viteza Palm 2013-14-15
Porumbel la Cupa Europei Bucuresti 2015
1* ,2* 4* General Provincia Transilvania 2020
1* 3* Fond Provincia Transilvania 2020
2* Fond Provincia Transilvania 2023
——————————————————————
     ♦️ Briceag Cosmin (DB)
1* Nat UCPR Viteza 2019
(Coeficient record)
————————————————————-
     ♦️Gheorghe Florentin (VL)
1* Viteza Tineret Provincia Oltenia 2022
1* Viteza Pui Judet Valcea 2020
8* 12* Nat UCPR As Demifond 2023
—————————————————————-
   ♦️ Constantin Cristi (AG)
1* Nat FCPR As Speed Palmares 2019-2020
3* Nat FCPR Viteza Palmares 2019-2020
Porumbel Olimpic la Olimpiada Oradea 2022 cat “A”
——————————————————————-
   ♦️Matreata Mario (BZ)
2* Nat UCPR AS Tineret 2023
———————————————————————
     ♦️Fam. Culda (SJ)
1* Nat FCPR Viteza Tineret 2022
1* Nat FCPR Viteza Palmares 2022-2023
1* Nat FCPR Demifond Palmares 2022-2023
1* Nat FCPr As Demifond Palmares 2022-2023
2* Nat FCPR Demifond 2023
2* Nat FCPR As Demifond Tineret 2023
5* Nat FCPR As Speed Pui 2023
7* Nat FCPR Demifond Tineret 2022
12* Nat FCPR Viteza Tineret 2023
3* World Best Pigeon Romania cat “B”
Porumbel la Cupa Europei 2023 cat “A”
Porumbel la Olimpiada Maastricht 2024 cat “A”
Porumbel la Olimpiada Maastricht 2024 cat “B”
—————————————————————

RO 23-50368 M

Sex: M
Linie: Silviu Glodeanu

Licitație finalizată
Vezi detalii

RO 23-50401 M

Sex: M
Linie: Silviu Glodeanu

Licitație finalizată
Vezi detalii

RO 23-50413 M

Sex: M
Linie: Silviu Glodeanu

Licitație finalizată
Vezi detalii

RO 23-50463 F

Sex: F
Linie: Silviu Glodeanu

Licitație finalizată
Vezi detalii

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu