[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: 18-31 MARTIE 2024

Ferald van Ark, Heerde, Olanda (lot 3)
DATĂ START: 18-31 MARTIE 2024

Ferald van Ark din Heerde a inceput sportul columbofil in 1992 ca taner membru in clubul local. Din cauza unor circumstante personale, a urmat o pauza de 9 ani in sportul columbofil. In 2009, a reluat sportul cu porumbei, avand o pasiune arzatoare care nu il lasa in pace. Ferald van Ark este un adevarat jucator de „program” (viteza, demifond, fond, general). Inca de la reluarea columbofiliei in 2009, porumbeii lui au performat mereu bine, Ferald situandu-se an de an in primii 5 columbofili in zona sa. Dupa ce a jucat in combinatie cu Arjan Spek in 2015, a continuat pe drumul sau singur, avand o directie clara de urmat.

Cautand porumbei mai buni an de an, a reusit sa isi formeze un lot de matca de calibru, din porumbei cu adevarat de top, avand in posesie fii/fiice si nepoti/nepopate din cei mai titrati porumbei ai momentului, in Europa. Tinerii reprodusi din acesti porumbei, au castigat deja multiple premii de top, aducand clasari de top atat in crescatoria proprie cat si in alte crescatorii unde Ferald a dat porumbei. Tineri reprodusi direct de Ferald, au obtinut in alte crescatorii 6 locuri 1, si un fabulos loc 6 NPO in sectorul 7 (o super concurenta in concursurile din program.

In Februarie 2023, fiind deja foarte tarziu pentru sezonul de licitatii, am decis impreuna cu Ferald sa pastram acesti tineri tardivi din 2022, pentru acest sezon, aducand o plus valoare porumbeilor pe care ii prezentam in licitatia noastra.

Prezentam aici un lot de porumbei, din cele mai bune linii de la Leo Heremans, Dirk van den Bulck, Flanders Collection, Stefan Lambrechts, Dehon-Demonseau, Erik Limbourg, etc. Focus special, pe BUCHLI-cel mai special porumbel al lui Ferald!

Nu s-au gasit porumbei.

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu