[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: FINALIZAT

Jan Polder

Jan Polder este unul dintre crescătorii de frunte în columbofilia de maraton din vestul Europei, inca din 1988. An de an înregistrează rezultate fantastice la maraton și asta mereu cu aceeași familie de porumbei. Toată lumea își amintește încă victoria sa spectaculoasă, cu Victoria, împotriva a peste 32.000 de porumbei la St. Vincent în 2005, unde doar 2 porumbei au avut o viteza mai mare de 900 m/m, la o distanta de 1000 kilometri. De asemenea, locul 1 nat. Marsilia 2014, distanța 965 de kilometri a aprins imaginația multora, când in Limburg , a intrat un porumbel: Annemarie a lui Jan Polder, cu 80 de kilometri mai departe în vest, intrare care a castigat 1 național, 2 internațional și 1 internațional femele. În 2019, la Marsilia, a castigat locul 2 național, iar sezonul trecut „Ons Tess” a sosit cu vânt din fata, la 4 dimineața în întuneric și a câștigat locul 3 national. Anterior, locurile 5, 9 și 18 la aceasta etapa fuseseră deja câștigate.

Nenumărate trofee ZLU împodobesc vitrina de trofee al lui Jan Polder, câștigate in primele 25 de locuri in clasamente naționale sau prin câștigarea unor campionate foarte puternice. De-a lungul anilor, a devenit clar că linia Victoria, a lui Jan Polder este o linie super valoroasa de reproducție, pe care o putem asemui cu siguranță, cu cele mai faimoase linii de reproducție de maraton ale momentului. În crescătoria lui Jan Polder, fiecare cuplu este format dintr-un porumbel foarte consangvinizat din linia Victoria, si un porumbel de top dovedit din această familie sau, un concurent de top din linia Victoria. Acești porumbei, în încrucișarea cu porumbei dintr-o alta linie de top, consangvinizata, sau incrucisata cu un descendent al unui loc 1 (int) național sau de top, sunt responsabili pentru succesele contemporane în propria crescătorie a lui Jan, sau a altori crescători. Nu mai puțin de 9 câștigători naționali (internationali) au in pedigree linia Victoria. Cel mai recent este câștigătorul național de la Perpignan din acest an (2 internațional) la 1200 de kilometri distanta, la Rutger Rittersma. Atât tatăl, cât și mama acestui campion sunt formați în proporție de 50% din familia Victoria, iar locul 1 Agen internațional, câștigat anterior de Rittersma, are și el 50% din acest sânge Victoria.

 

Originea familiei Victoria provine dintr-un fiu al lui „de Marseille”, alias „de 065” al lui Sjaak Steketee și o nepoată a lui „de Witbuik” de la Bas și Hugo Batenburg. Anul acesta, din nou, Jan Polder a jucat fantastic în campionat. Nu mai puțin de 3 ori premiul I a fost câștigat în puternicul centru concurs NPO/ZLU din Middelharnis, printre care 2 câștigători de loc 1 sunt porumbei încrucișați din familia Victoria și 1 câștigător de loc 1 este chiar un porumbel pe linia Victoria, in consangvinizare. Pentru a afla mai multe despre originile și realizările acestei familii, vizitați această adresă URL de pe Internet. https://bit.ly/36nHlHR

Din această familie vă oferim direct tineri spre vânzare, prin licitatie directa, de la Jan Polder. Selectati cu grijă de Jan, acesti porumbei au un atu pentru toată lumea care are ocazia sa ii introduca in crescatoria proprie, deoarece ei produc porumbei de varf. Si asta nu mai poate fi o coincidență.

Această licitatie include tineri din următoarele perechi:

 Consangvin 1 nat. Marsilia. Este de 3 x nepot din 1 National. Din fiul Annemarie x fiica Annemarie.

 Din tatal locului 2 nat. Marsilia x mama 3locului 3 National. Marsilia.

 Fiul lui Rainbow Warrior (3, 7 și 8 nat ) x La Prometadora, (consangvina pe Victoria, fiu x sora Victoria)

 Fiul lui Dieseltje x fiica Super reproducator „El Patron”.

 Fiul  lui Rainbow Warrior (3, 7 si 8 nat.) x fiica New Witbuik, (1 nat. Barcelona)

 Fiul locului 1 nat. Marsilia 2013 si 2014 x fiica 1 nat. Agen ( consangvinizare pe Victoria)

 Consangvin Victoria -fiu x sora Victoria x nepoata New Witbuik, (1 nat. Barcelona).

După cum puteți vedea, nu numai porumbei cu pedigree “de aur”, ci și tineri din porumbei care astăzi excelează în topul sportului columbofil de maraton al Europei de Vest, și asta de aproape 35 de ani.

Vă recomandăm din toată inima această licitatie.

NL-21-1165275, dublu consangvin Victoria

Sex: Pui
Linie: Jan Polder

Licitație finalizată
Vezi detalii

NL-21-1165273, nepot 3 locuri 1 National

Sex: Pui
Linie: Jan Polder

Licitație finalizată
Vezi detalii

NL-21-1166691, semi-sora cu loc 2 si 3 Nat Marseille

Sex: Pui
Linie: Jan Polder

Licitație finalizată
Vezi detalii

Parteneri

Coș de cumpărături
Translate »
Home
Contul meu