[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

RO-23-2022129 M

În stoc

Licitație finalizată

Serie: 2022129 Porumbel din:

Tatal este fiu direct din “43”- unul din porumbeii reprezentativi ai judetului Alba la categoria peste 400 km si din partea mamei este o consangvinizare pe Campionul National Maraton 2018, cu un punctaj record si 2 locuri de 1 per general concurs.
Mama este fiica din “170”-unul din porumbeioi reprezentativi ai UCPR, cu super clasari la Derby Severodonetsk, incrucisat cu linia Jong Brive Doffer de la Jelle Jellema.

“Genetica de TOP, din incrucisari intre porumbei de top din Romania si porumbei de top din Europa”

“Pretul transportului pe teritoriul Romaniei (50 RON), este suportat de catre cumparator, si se va achita direct transportatorului. Daca plata porumbelului se face in sistem ramburs (plata la livrare), costul de transport se va aduna la pretul de achizitie al porumbelului. Daca plata se face in cont, se va adauga la pretul final din licitatie. Transportul si livrarea se va face cu unul din transportatorii de porumbei care activeaza pe teritoriul Romaniei” Pentru transportul in alte tari decat Romania, costurile de transport se vor discuta la finalul licitatiei, intre castigator, transportator si oraganizatorul licitatiei.*Nu putem garanta sexul porumbeilor; acesta este estimat de catre crescator in mod independent. Porumbeii vor fi expediati catre cumparatori, la finalul licitatiei.

Tara de provenienta

Categorie

Linie

Culoare

Sex

Bidder Oferta Bid time
danzeu 70,00  2023-11-19 08:10:10
Start licitatie 65,00  6/11/2023 06:00

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu