[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

NL-23-9651887 M

În stoc

Licitație finalizată

Others auctions you may like:

Serie: 9651887 Porumbel din:

Nepot din DE BARCELONA: 22 National Barcelona, 25 National Marseille, 31 National Perpignan, 65 National StVincent, etc.
Tatal este frate cu Loc 17 National si Loc 20 National Agen, si ruda apropiata cu MISS MISTRAL-1 National Marseille
Un pedigree mai mult decat perfect!

Porumbeii au fost fotografiati si filmati la finalul lunii Octombrie, motiv pentru care, la acest moment, porumbeii sunt mult mai maturi si cu naparilirea in  faza finala.

“Super porumbei de maraton, la alt nivel”

“Pretul transportului din Olanda in Romania (20 EUR) si al livrarii pe teritoriul Romaniei (50 RON), este suportat de catre cumparator, si se va achita direct transportatorului. Daca plata porumbelului se face in sistem ramburs (plata la livrare), costul de transport se va aduna la pretul de achizitie al porumbelului. Daca plata se face in cont, se va adauga la pretul final din licitatie. Transportul si livrarea se va face cu unul din transportatorii de porumbei care activeaza pe teritoriul Romaniei” Pentru transportul in alte tari decat Romania, costurile de transport se vor discuta la finalul licitatiei, intre castigator, transportator si oraganizatorul licitatiei.*Nu putem garanta sexul porumbeilor; acesta este estimat de catre crescator, in mod independent. Porumbeii sunt in Olanda, iar la finalul licitatiei vor fi adusi in Romania si expediati catre cumparatori.

Tara de provenienta

Categorie

Linie

Culoare

Sex

There are no bids.

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu