[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

NL-23-9643524 F

În stoc

Licitație finalizată

Others auctions you may like:

Serie: 9643524 Porumbel din:

Nepoata din 2 porumbei cu loc 6 National Barcelona: Tommie in 2019 si Malika in 2020!
O incrucisare de porumbei de super calasa, de la Jan Corstjens pe linia lui Cassartelli, Tommie (Brockamp) si Malika (Gerard Kok)!

“Super porumbei pentru Maraton, cu focus pe Barcelona! Super genetica si calitate, din Limburg”
Filmele si pozele au fost facute in Olanda, la finalul lunii Octombrie, motiv pentru care porumbeii sunt mult mai maturi in acest moment

“Pretul transportului din Olanda in Romania (20 EUR) si al livrarii pe teritoriul Romaniei (50 RON), este suportat de catre cumparator, si se va achita direct transportatorului. Daca plata porumbelului se face in sistem ramburs (plata la livrare), costul de transport se va aduna la pretul de achizitie al porumbelului. Daca plata se face in cont, se va adauga la pretul final din licitatie. Transportul si livrarea se va face cu unul din transportatorii de porumbei care activeaza pe teritoriul Romaniei” Pentru transportul in alte tari decat Romania, costurile de transport se vor discuta la finalul licitatiei, intre castigator, transportator si oraganizatorul licitatiei.*Nu putem garanta sexul porumbeilor; acesta este estimat de catre Johan, in mod independent. Porumbeii vor fi adusi in Romania la finalul licitatiei si vor fi expediati catre cumparatori.

Tara de provenienta

Categorie

Linie

Culoare

Sex

There are no bids.

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu