[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

NL-23-9450948 F

În stoc

Licitație finalizată

Serie: 9450948 Porumbel din:

O super combinatie de porumbei din cadrul familiei MARTENS: porumbei direct de la JOS MARTENS, si de la John Smits (LEI MARTENS)
“Super porumbei de Maraton, din familii renumite si cu rezultate de exceptie”
Filmele si pozele au fost facute in Olanda, la finalul lunii Octombrie, motiv pentru care porumbeii sunt mult mai maturi in acest moment

“Pretul transportului din Olanda in Romania (20 EUR) si al livrarii pe teritoriul Romaniei (50 RON), este suportat de catre cumparator, si se va achita direct transportatorului. Daca plata porumbelului se face in sistem ramburs (plata la livrare), costul de transport se va aduna la pretul de achizitie al porumbelului. Daca plata se face in cont, se va adauga la pretul final din licitatie. Transportul si livrarea se va face cu unul din transportatorii de porumbei care activeaza pe teritoriul Romaniei” Pentru transportul in alte tari decat Romania, costurile de transport se vor discuta la finalul licitatiei, intre castigator, transportator si oraganizatorul licitatiei.*Nu putem garanta sexul porumbeilor; acesta este estimat de catre Andre, in mod independent. Porumbeii vor fi adusi in Romania la finalul licitatiei si vor fi expediati catre cumparatori.

Tara de provenienta

Categorie

Linie

Culoare

Sex

There are no bids.

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu