[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

GB20-N37118-F

În stoc

Licitație finalizată

Serie: N37118 Porumbel din:

The best of Barcelona: New Laureaat, Kanibaal Barcelona, New Wittbuik x The best of Jelle Jellema via Jan Willems (Zwart Goud x Miss Gijse)!

“Porumbei selectati intr-una din cele mai dure zone din Europa: doar cei mai buni rezista acolo, si Joh este unul dintre cei de varf, in mod constant”

“Pretul transportului din Olanda in Romania (20 EUR) si al livrarii pe teritoriul Romaniei (50 RON), este suportat de catre cumparator, si se va achita direct transportatorului. Daca plata porumbelului se face in sistem ramburs (plata la livrare), costul de transport se va aduna la pretul de achizitie al porumbelului. Daca plata se face in cont, se va adauga la pretul final din licitatie. Transportul si livrarea se va face cu unul din transportatorii de porumbei care activeaza pe teritoriul Romaniei” Pentru transportul in alte tari decat Romania, costurile de transport se vor discuta la finalul licitatiei, intre castigator, transportator si oraganizatorul licitatiei.*Nu putem garanta sexul porumbeilor; acesta este estimat de catre crescator in mod independent. Porumbeii sunt deja in Romania, iar la finalul licitatiei, vor fi expediati catre cumparatori.

Tara de provenienta

Categorie

Linie

Culoare

Sex

Bidder Oferta Bid time
ionelgbr 100,00  2023-11-13 20:38:33
Start licitatie 100,00  13/11/2023 06:00

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu