[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: FINALIZAT

Sjeng Willemsen (†), Sittard, Olanda - Licitatie Totala
DATĂ START: FINALIZAT
Sjeng Willemsen, era interesat de porumbei încă de la vârsta de 14 ani, lucru sustinut de tatăl său, care era un mare iubitor de animale. 
În jurul anului 1969, Sjeng și soția sa s-au mutat in Sittard, unde s-a mutat și socrul său Sjaak Pfeifer cu ei. La acea adresă se afla un pod imens, unde au construit împreună o crescatorie de porumbei. Sjeng & Sjaak au avut grijă de porumbei împreună, până la moartea bunicului Sjaak și au câștigat premii importante! 
După moartea lui Sjaak, Menno Pfeifer, un văr al soției sale, a fost colaboratorul său principal. În ciuda concurenței lor, erau prieteni care mergeau să ia mâncare, faceau zboruri de antrenament și mergeau împreună la veterinar pentru controale și vaccinări.
Aproape în fiecare duminică dimineața, când nu erau zboruri, vorbeau împreună despre porumbei. Menno a murit pe 13 octombrie 2021, ceea ce i-a provocat multă durere lui Sjeng. 
Cu toate acestea, Sjeng a continuat cu fanatism pregătirile pentru un nou sezon competițional. Din păcate, s-a îmbolnăvit la începutul lunii aprilie și după o scurtă boală s-a stins din viață pe 28 aprilie 2022.
In cadrul acestei licitatii, se regasesc tineri si yearlingi din principalii lui porumbei, selectati pentru el si pentru visurile sale. Sjeng nu a fost niciodata clientul vreunei platforme de licitatii, ci doar a facut schimburi de porumbei cu cei din jurul sau.
Licitatie in colaborare cu TOPPIGEONS.NL
Acestia sunt ultimii 12 porumbei din intreaga crescatorie Willemsen.
Nu s-au gasit porumbei.

Parteneri

Coș de cumpărături
Translate »
Home
Contul meu