[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: 13 NOIEMBRIE 2023

John Halstead (UK) - porumbei din zona grea
John Halstead este un nume extrem de bine cunoscut in Anglia, dar si in restul mapamondului, mai ales datorita seriilor de interviuri detaliate, pe DVD, dezvoltate cu multi ani in urma.
Noi personal, l-am cunoscut pe John prin intermediul celor 6 DVD-uri pe care le-am achzitionat online din Anglia, in urma cu mai multi ani. Incepand cu acel moment, ne-am deschis ochii la multe chestiuni legate de selectia porumbeilor, punerea in forma, mentinerea starii de sanatate, calitatea crescatoriei, etc. Daca ar fi sa descriem intr-un cuvant, totul despre John, acesta ar fi: EXTRAORDINAR!
In 2019, John a castigat locul 1 National Barcelona UK, un loc atat de ravnit de catre toata lumea, pe tot mapamondul.
Incantarea a fost exdtrem de mare cand, intalnindu-l in mod direct in cadrul unei vizite in Olanda, am schimbat imporesii si pareri despre acele DVD-uri care ne-au format “tineretea columbofila”.
Iata ca azi, reusim sa aducem in licitatie, cu ajutorul prietenilor de la EPW, un lot de porumbei cu origini ales de maraton.
Nota: inelele din UK nu sunt purtatoare de taloane de proprietate, ci sunt insotite de un certificat de transfer al proprietatii, care se regaseste pe spatele fiecarui pedigree din licitatie.
Va invitam sa studiati acesti porumbei de maraton, si pedigreele lor scrise de mana lui John!

GB20-N37118-F

Sex: F
Linie: John Halstead

Licitație finalizată
Vezi detalii

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu