[wpgt_google_translate]
[wpgt_google_translate]

Start licitație: 21 FEBRUARIE-3 MARTIE 2024

Fred Keerssemeeckers, VITEZA-DEMIFOND (LOT final)
DATĂ START: 21 FEBRUARIE-3 MARTIE 2024
Fred Keerssemeeckers, acum în vârstă de 66 de ani, a avut porumbei încă din copilărie.
Adevărata muncă a început pent ru el când s-a mutat de la Stamproy la Itteren. Asta a fost acum aproape 20 de ani.
Porumbelul care avea sa isi puna amprenta in crescatoria lui pe viitor, a fost 99/1285872, un mascul Janssen aproape pur.
Ulterior, cand a realizat ca sportul columbofil profesionit are nevoie de mai mult de atat, a adus porumbei de la Gerard Koopman, Pieter Veenstra si Koen Minderhoud!
Odata cu aceste momente, Fred a fost nelipsit de pe podiumurile locale si regionale, si nu de putine ori in sezon a "uimit" concurenta ocupand primele 2-3 locuri la etape cu participare a mii si zeci de mii de porumbei.
In 2021, Fred a fost anuntat de catre prietenii sai Winkens-Rothenburg ca, Locul 1 Nat Agen Yearlings dij crescatoria lor, are ca ama o femela originala Fred Keerssemeeckers. 
O bucurie imensa l-a cuprins pe Fred, intelegand ca, porumbeii lui de "program", pot in realitate mai mult.  
Insa, in 2023, odata cu un columbofil chinez, a venit momentul ca Fred ca se bucure de pensie si sa calatoreasca, dupa bunul plac.
Clientul din China a dorit sa transporte in tara natala doar porumbeii maturi, astfel ca, avem ocazia sa aducem in licitatie tinerii lui Fred, din 2023, fiind si ultima lui reduta in sportul columbofil.
Va recomandam cu toata increderea acesti porumbei, sunt de cea mai buna calitate si, provin din baze genetice de mare valoare, atat pentru campionatele interne cat si pentru columbodrom.
Nu s-au gasit porumbei.

Parteneri

Coș de cumpărături
Select Language »
Home
Contul meu